Členky týmu PeopleFirst vyrazily na konferenci IFKAD

Členky týmu PeopleFirst, Lenka Smékalová a Jana Matošková, vyrazily prezentovat na prestižní konferenci IFKAD v Madridu výsledky výzkumné práce.

IFKAD (International Forum on Knowledge Asset Dynamics) je významným mezinárodním fórem pro sdílení poznatků o úloze znalostí při tvorbě hodnoty společnosti.

Lenka představila svůj příspěvek “Adapting to the New Normal: Post-Pandemic Transformations in Coworking Spaces”, ve kterém se zabývala dopady pandemie COVID-19 na coworkingové prostory. I přes počáteční pokles členů a uzavírky zaznamenaly coworkingy nárůst virtuálních interakcí a profesních akcí. Postupně se zotavily a uživatelé se vrátili ke svým zvyklostem, nebo dokonce navštěvovali prostory častěji. Virtuální komunikace a akce se však, jak se zdá, staly nadále běžnou součástí života coworkerů.

Jana prezentovala “Bridging Innovation Gaps: A Case Study on Inter-Organisational Knowledge Sharing Facilitated by a University Research Team”, kde představila naše sdílecí workshopy a exkurze jako příklady dobré praxe. Tyto aktivity podporují spolupráci a výměnu nápadů nejen mezi univerzitními týmy a organizacemi, ale i mezi firmami navzájem.

Gratulujeme Lenka Smékalová a Jana Matošková za jejich skvělé prezentace a děkujeme jim za reprezentaci týmu PeopleFirst!

PeopleFirst avatar

Posted by